STN EN 10283: 2021 (42 0957), Odliatky z nehrdzavejúcich ocelí. - Pokusová, Marcela; Slovensko. Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko). Technická komisia č. 45 Oceľ, hliník a neželezné kovy (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo Slovenskej republiky, 2021)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 10283: 2019
Súbežný názov v angličtine, francúzštine, nemčine
Spracovateľ: Marcela Pokusová, Bratislava
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 10283 zo septembra 2019, ktorá od 1. 9. 2019 nahradila STN EN 10283 z augusta 2010 v celom rozsahu
Normatívne referenčné dokumenty s. 2 ; literatúra s. 18
Keywords: normy; kovové výrobky; technické normy a štandardy -- Slovensko; technické normy a štandardy -- krajiny Európskej únie; Metal products; Steel; oceľ