STN EN 13422: 2021 (73 7030), Dopravné zariadenia na pozemných komunikáciách. Prenosné vodiace bezpečnostné zariadenia. Dopravné kužele a dopravné valce. - Hovorková, Katarína (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo Slovenskej republiky, 2021)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13422: 2019