STN EN 13422: 2021 (73 7030), Dopravné zariadenia na pozemných komunikáciách. Prenosné vodiace bezpečnostné zariadenia. Dopravné kužele a dopravné valce. - Hovorková, Katarína; Slovensko. Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko). Technická komisia č. 7 Pozemné komunikácie (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo Slovenskej republiky, 2021)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13422: 2019
Súbežný názov v angličtine, francúzštine, nemčine
Spracovateľ: Katarína Hovorková, Žilina
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 13422 z augusta 2020, ktorá od 1. 8. 2020 nahradila STN EN 13422+A1 z októbra 2009 v celom rozsahu
Normatívne referenčné dokumenty, súvisiace právne predpisy s. 2
Keywords: normy; pozemné komunikácie; technické normy a štandardy -- Slovensko; technické normy a štandardy -- krajiny Európskej únie; Roads highway; dopravné značenie