STN EN ISO 22065: 2021 (83 3802), Pracovné ovdzušie. Plyny a pary. Požiadavky na hodnotenie postupov merania využívajúcich čerpadlové vzorkovače (ISO 22065: 2020). - Borovská, Daša (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo Slovenskej republiky, 2021)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 22065: 2020