STN EN ISO 22065: 2021 (83 3802), Pracovné ovdzušie. Plyny a pary. Požiadavky na hodnotenie postupov merania využívajúcich čerpadlové vzorkovače (ISO 22065: 2020). - Borovská, Daša; Slovensko. Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko). Technická komisia č. 28 Ochrana ovzdušia; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo Slovenskej republiky (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo Slovenskej republiky, 2021)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 22065: 2020
Súbežný názov v angličtine, francúzštine, nemčine
Spracovateľ: Daša Borovská, Bratislava
Táto norma nahrádza STN EN ISO 22065 zo septembra 2020 v celom rozsahu
Normatívne referenčné dokumenty s. 2 ; literatúra s. 39
Keywords: normy; ochrana ovzdušia; technické normy a štandardy -- Slovensko; technické normy a štandardy -- krajiny Európskej únie; Air quality managemen; ovzdušie