STN EN 17169: 2021 (95 5131), Tetovacie služby. Bezpečná a hygienická prax. - Kočanová, Natália (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo Slovenskej republiky, 2021)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 17169: 2020