STN EN 17169: 2021 (95 5131), Tetovacie služby. Bezpečná a hygienická prax. - Kočanová, Natália; Slovensko. Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko).; CENISO (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo Slovenskej republiky, 2021)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 17169: 2020
Súbežný názov v angličtine, francúzštine, nemčine
Spracovateľ: Natália Kočanová - CENISO, Bratislava
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 17169 z apríla 2020 v celom rozsahu
Normatívne referenčné dokumenty s. 2 ; literatúra s. 43
Keywords: normy; tetovanie; technické normy a štandardy -- Slovensko; technické normy a štandardy -- krajiny Európskej únie; Tattooing; hygienické aspekty