STN EN ISO 18086: 2021 (03 8384), Korózia kovov a zliatin. Určovanie korózie striedavým prúdom. Kritérie ochrany (ISO 18086: 2019). - Meliš, Maroš (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo Slovenskej republiky, 2021)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 18086: 2020