STN EN 676: 2021 (07 5802), Horáky na plynné palivá s ventilátorom. - Rypák, Rudolf (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo Slovenskej republiky, 2021)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 676: 2020