STN EN 676: 2021 (07 5802), Horáky na plynné palivá s ventilátorom. - Rypák, Rudolf; Slovensko. Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko). Technická komisia č. 51 Plynárenstvo (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo Slovenskej republiky, 2021)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 676: 2020
Súbežný názov v angličtine, francúzštine, nemčine
Spracovateľ: Rudolf Rypák, Piešťany
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 676 z júla 2020, ktorá od 1. 7. 2020 nahradila STN EN 676 + A2 z apríla 2009 v celom rozsahu. STN EN 676 + A2 z apríla 2009 sa môže súbežne s touto normou používať do 31. 1. 2023
Normatívne referenčné dokumenty, súvisiace právne predpisy s. 2-5 ; literatúra s. 129
Keywords: normy; plynné palivá; technické normy a štandardy -- Slovensko; technické normy a štandardy -- krajiny Európskej únie; palivá; Fuels; horáky