STN EN 81-20: 2021 (27 4003), Bezpečnostné pravidlá na konštrukciu a montáž výťahov. Výťahy na prepravu osôb a nákladov Časť 20 Osobné výťahy a nákladné výťahy s prístupom osôb - Volčko, Jaroslav (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo Slovenskej republiky, 2021)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 81-20: 2020