STN EN 81-20: 2021 (27 4003), Bezpečnostné pravidlá na konštrukciu a montáž výťahov. Výťahy na prepravu osôb a nákladov Časť 20 Osobné výťahy a nákladné výťahy s prístupom osôb - Volčko, Jaroslav; Slovensko. Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo Slovenskej republiky, 2021)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 81-20: 2020
Súbežný názov v angličtine, francúzštine, nemčine
Spracovateľ: Jaroslav Volčko
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 81-20 z augusta 2020, ktorá od 1. 8. 2020 nahradila STN EN 81-20 z marca 2015 v celom rozsahu
Normatívne referenčné dokumenty, súvisiace právne predpisy s. 2-4 ; literatúra s. 144-145
Keywords: normy; výťahy; technické normy a štandardy -- Slovensko; technické normy a štandardy -- krajiny Európskej únie; bezpečnosť práce; Lifts; Occupational safety