STN EN 1097-8: 2021 (72 1187), Skúšky na stanovenie mechanických a fyzikálnych vlastností kameniva Časť 8 Stanovenie súčiniteľa urýchleného vyhladzovania kameniva - Remišová, Eva (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo Slovenskej republiky, 2021)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu európskej normy EN 1097-8: 2020