STN EN 12697-6: 2021 (73 6160), Asfaltové zmesi. Skúšobné metódy Časť 6 Stanovenie objemovej hmotnosti asfaltových skúšobných telies - Gillinger, Ján (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo Slovenskej republiky, 2021)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12697-6: 2020