STN EN 12697-6: 2021 (73 6160), Asfaltové zmesi. Skúšobné metódy Časť 6 Stanovenie objemovej hmotnosti asfaltových skúšobných telies - Gillinger, Ján; Slovensko. Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko). Technická komisia č. 94 Cestné staviteľstvo (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo Slovenskej republiky, 2021)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12697-6: 2020
Súbežný názov v angličtine, francúzštine, nemčine
Spracovateľ: Ján Gillinger
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 12697-6 z augusta 2020, ktorá od 1. 8. 2020 nahradila STN EN 12697-6 z novembra 2012 v celom rozsahu
Normatívne referenčné dokumenty, súvisiace právne predpisy s. 2 ; literatúra s. 15
Keywords: normy; asfaltové zmesi; technické normy a štandardy -- Slovensko; technické normy a štandardy -- krajiny Európskej únie; asfalt; Asphalt concrete; skúšobné metódy