STN EN 12697-22: 2021 (73 6160), Asfaltové zmesi. Skúšobné metódy Časť 22 Skúška vyjazďovania kolesom - Gillinger, Ján (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo Slovenskej republiky, 2021)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12697-22: 2020