STN EN 13830 + A1: 2021 (74 7008), Závesné steny. Norma na výrobky. - Lósy, Ladislav (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo Slovenskej republiky, 2021)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13830: 2015 + A1: 2020