STN EN 13830 + A1: 2021 (74 7008), Závesné steny. Norma na výrobky. - Lósy, Ladislav; Slovensko. Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko). Technická komisia č. 96 Otvorové výplne a ľahké obvodové plášte; Technický a skúšobný ústav stavebný, n. o. (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo Slovenskej republiky, 2021)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13830: 2015 + A1: 2020
Súbežný názov v angličtine, francúzštine, nemčine
Spracovateľ: Ladislav Lósy, Bratislava
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 13830 + A1 zo septembra 2020, ktorá od 1. 9. 2020 nahradila STN EN 13830 z augusta 2015 v celom rozsahu
Normatívne referenčné dokumenty s. 2-5 ; literatúra s. 82
Keywords: normy; steny; technické normy a štandardy -- Slovensko; technické normy a štandardy -- krajiny Európskej únie; časti stavieb; Walls; závesné steny