STN EN 16323: 2021 (75 0166), Terminologický slovník pre techniku odpadových vôd. - Pašek, Ján (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo Slovenskej republiky, 2021)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 16323: 2014