STN EN 16323: 2021 (75 0166), Terminologický slovník pre techniku odpadových vôd. - Pašek, Ján; Slovensko. Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko). Technická komisia č. 1 Vodovody a kanalizácie; VUIS - Vodovody a kanalizácie, spol. s.r.o., Bratislava (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo Slovenskej republiky, 2021)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 16323: 2014
Súbežný názov v angličtine, francúzštine, nemčine
Spracovateľ: Ján Pašek
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 16323 z novembra 2014 v celom rozsahu. Jej vydaním v slovenskom jazyku sa nahrádza časť terminológie v STN 75 0160: 2004 Vodné hospodárstvo. Stokové siete a systémy kanalizačných potrubní mimo budov. Terminológia, ktorá sa týky termínov uvedených v STN EN 16323: 2021
Súvisiace právne predpisy s. 2 ; literatúra s. 79-81
Keywords: normy; odpadové vody; technické normy a štandardy -- Slovensko; technické normy a štandardy -- krajiny Európskej únie; odpadové vody; Sewage water; terminologický slovník