STN EN ISO 14005: 2021 (83 9005), Systémy manažérstva enviromentu. Pokyny na pružný prístup k fázovej implementácii (ISO 14005: 2019). - Eštoková, Adriana (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo Slovenskej republiky, 2021)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 14005: 2019