STN EN ISO 14005: 2021 (83 9005), Systémy manažérstva enviromentu. Pokyny na pružný prístup k fázovej implementácii (ISO 14005: 2019). - Eštoková, Adriana; Slovensko. Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko). Technická komisia č. 72 Enviromentálne manažérstvo; Technická univerzita v Košiciach (Košice, Slovensko) (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo Slovenskej republiky, 2021)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 14005: 2019
Súbežný názov v angličtine, francúzštine, nemčine
Spracovateľ: Adriana Eštoková
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN ISO 14005 z februára 2020, ktorá od 1. 2. 2020 nahradila STN ISO 14005 z januára 2012 v celom rozsahu
Normatívne referenčné dokumenty, súvisiace právne predpisy s. 2 ; literatúra s. 66
Keywords: normy; environmentálny manažment; technické normy a štandardy -- Slovensko; technické normy a štandardy -- krajiny Európskej únie; implementácia; Environmental management