STN EN ISO 4259-1/A2: 2021 (65 6004), Ropné výrobky a príbuzné výrobky. Zhodnosť metód merania a výsledkov merania Časť 1 Určovanie údajov zhodnosti vo vzťahu k skúšobným metódam. Zmena A2 (ISO 4259-1: 2017/Amd 2: 2020) (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2021)
Táto zmena A2 STN EN ISO 4259-1: 2019 je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 4259-1: 2017/A2: 2020