STN EN 13383-1: 2004 (72 1507) Kameň na vodné stavby Časť 1 Požiadavky - Malecký, Ivan; Grünner, Karol (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13383-1: 2002