STN EN 13383-1: 2004 (72 1507) Kameň na vodné stavby Časť 1 Požiadavky - Malecký, Ivan; Grünner, Karol; Holcim a.s. (Bratislava, Slovensko), Technická komisia č. 75 Kameň a kamenivo (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13383-1: 2002
Spracovateľ: Holcim a.s. Bratislava, Ivan Malecký, Karol Grünner. Technická komisia: TK 75 Kameň a kamenivo
Keywords: normy