STN EN 13179-2: 2002 (72 1519), Skúšky kamennej múčky používanej do bitúmenových zmesí Časť 2 Asfaltové číslo - Grünner, Karol (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2002)
Táto norma je identická s EN 13179-2: 2000