STN ISO 836 (72 6000) Terminológia žiaruvzdorných materiálov. - Tomšů, František; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 12 Žiaruvzdorné materiály (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto norma obsahuje ISO 836: 2001
Spracovateľ: František Tomšů. Technická komisia: TK 12 Žiaruvzdorné materiály
Keywords: normy