Hodnotenie a balenie surovín živočíšneho pôvodu /
Saved in:
| Main Authors: | , , , |
|---|---|
| Format: | Book |
| Language: | Slovak |
| Published: |
Nitra :
Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre,
2021.
|
| Edition: | Vydanie: prvé |
| Subjects: | |
| ISBN: |
9788055223469 |
| Physical Description: |
368 strán : fotografie, ilustrácie, tabuľky ; 24 cm. |
| Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|
Titul je dostupný aj v ... 

| Item Description: | Obsahuje zoznam skratiek |
|---|---|
| Physical Description: | 368 strán : fotografie, ilustrácie, tabuľky ; 24 cm. |
| Audience: | Učebnica je určená predovšetkým pre študentov akreditovaných odborov na Fakulte biotechnológie a potravinárstva a Fakulte agrobiológie a potravinových zdrojov SPU v Nitre, ako aj pre študentov pre štúdium na II. stupni vysokoškolského študia |
| Bibliography: | Bibliografia na strane 347-368 |
| ISBN: | 9788055223469 |