Anno 1800 : das Brettspiel - Wallace, Martin (Stussgart : Kosmos Verlag, 2020)
Veľká strategická hra o začiatku priemyselnej revolúcie. V tejto hre podľa úspešnej PC hry budujete svoj vlastný priemysel a vysielate obchodné flotily. Pokiaľ udržíte svojich zákazníkov spokojných, budú chcieť čím ďalej tým viac luxusného tovaru. Hráči musia vytvoriť svoje obchodné reťazce čo najefektívnejšie a čo najlepšie zamestnať svojich farmárov, robotníkov, remeselníkov a inžinierov.
Hrací čas cca 120 minút
Pre 2-4 hráčov
Od 12 rokov
Keywords: stolové hry; spoločenské hry; parlor games; parlour games; hry; games