CloudAge - Pfister, Alexander; Steinwender, Arno; Opperer, Christian (Waldwiese : Nanox Games e.U., 2020)
Strategická hra. Hráči sa snažia predvídať, ktorý terén bude obsahovať požadované množstvo zdrojov alebo kde sú možné ďalšie akcie. Prostriedky umožňujú hráčom vyvinúť užitočné vylepšenie svojich vzducholodí alebo prilákať nových členov posádky.
Hrací čas cca 60-100 minút
Pre 1-4 hráčov
Od 10 rokov
Keywords: stolové hry; spoločenské hry; parlor games; parlour games; hry; games