Alma Mater - Gigli, Virginio; Brasini, Flaminia; Tinto, Antonio; Luperto, Stefano (Eggert Spiele, 2020)
V hre sa zhostíte úlohy riaditeľa univerzity v 15. storočí a budete sa snažiť čo najviac zvýšiť jej reputáciu a zabezpečiť jej postavenie tej najlepšej vzdelávacej inštitúcie. Aby ste to dosiahli, musíte zamestnať tých najlepších profesorov a ostatných zamestnancov, získať tých najšikovnejších študentov, vymieňať si získané vedomosti s ostatnými univerzitami a dominovať v štyroch rôznych vedeckých odboroch. Náročnejšia hra pre skúsených hráčov s množstvom strategických možností