Alma Mater - Gigli, Virginio; Brasini, Flaminia; Tinto, Antonio; Luperto, Stefano; Quilliams, Chris (Hamburg : Plan B Games Europe GmbH, 2020)
V hre sa zhostíte úlohy riaditeľa univerzity v 15. storočí a budete sa snažiť čo najviac zvýšiť jej reputáciu a zabezpečiť jej postavenie tej najlepšej vzdelávacej inštitúcie. Aby ste to dosiahli, musíte zamestnať tých najlepších profesorov a ostatných zamestnancov, získať tých najšikovnejších študentov, vymieňať si získané vedomosti s ostatnými univerzitami a dominovať v štyroch rôznych vedeckých odboroch. Náročnejšia hra pre skúsených hráčov s množstvom strategických možností
Hrací čas cca 90-150 minút
Pre 2-4 hráčov
Od 14 rokov
Súbežný text na krabici v angličtine
Keywords: stolové hry; spoločenské hry; parlor games; parlour games; hry; games