PuzzQuiz - Typisch Berlin : Quiz, Puzzle & Deutsch lernen (Grubbe Media GmbH, 2019)
Hra spája logickú zábavu so 192 zábavnými otázkami a úlohami o meste. Každý hráč dostane rovnaký počet dielikov puzzle. Hráči riešia úlohy (kvízové ​​otázky, prekladové úlohy, doplňujúce vety). Ak hráč zvládne úlohu, môže rozložiť kúsok skladačky. Ak sa dielik puzzle zhoduje s dielom, ktorý už bol umiestnený, je možné umiestniť druhý. Ten, komu ako prvému dôjdu kúsky skladačky, vyhráva.