PuzzQuiz - Typisch Berlin : Quiz, Puzzle & Deutsch lernen - Grubbe Media GmbH (München : Grubbe Media GmbH, 2019)
Hra spája logickú zábavu so 192 zábavnými otázkami a úlohami o meste. Každý hráč dostane rovnaký počet dielikov puzzle. Hráči riešia úlohy (kvízové ​​otázky, prekladové úlohy, doplňujúce vety). Ak hráč zvládne úlohu, môže rozložiť kúsok skladačky. Ak sa dielik puzzle zhoduje s dielom, ktorý už bol umiestnený, je možné umiestniť druhý. Ten, komu ako prvému dôjdu kúsky skladačky, vyhráva.
Hrací čas cca 25 minút
Na zadnej strane krabice uvedené: Niveau A1-A2
Pre 1-6 hráčov
Keywords: stolové hry; jazykové hry; spoločenské hry; nemčina; parlor games; language games; parlour games; German language; hry; games