QUICK BUZZ – Das Sprachduell – Deutsch : Deutsch lernen mit Spass und Action : Niveau A1-A2 - Pietsch, Reinhard (München : Grubbe Media GmbH, 2021)
Hráč, korý pozná význam vety alebo chýbajúce slovo v neúplnej vete - stlačí zvonček a vyhrá vystavenú kartu. Ak hráč nedokáže vyriešiť úlohu alebo je súper rýchlejší: nevadí, hráč sa niečo nové naučil a s ďalšou kartou má novú šancu. Každý sa snaží nazbierať čo najviac kariet. Vyhráva hráč, ktorý nazbiera najviac kariet
Hrací čas cca 20 minút
Pre 2-6 hráčov
Pre deti od 10 rokov
Keywords: stolové hry; jazykové hry; nemčina; parlor games; language games; German language; hry; games