QUICK BUZZ – Das Vokabelduell – Deutsch : Deutsch lernen mit Spass und Action : Niveau A1 plus - Vial, Valerio; Grubbe, Gerhard; Hölle, Björn; Dobrindt, Martina (München : Grubbe Media GmbH, 2018)
Hráč, korý pozná význam vety alebo chýbajúce slovo v neúplnej vete - stlačí zvonček a vyhrá vystavenú kartu. Každý sa snaží nazbierať čo najviac kariet. Vyhráva hráč, ktorý nazbiera najviac kariet
Hrací čas cca 20 minút
Pre 2-6 hráčov
Od 10 rokov
Keywords: stolové hry; jazykové hry; nemčina; parlor games; language games; German language; hry; games