Wortverdreher : die lustigste Art die richtigen Worte zu finden : Niveau A1-A2 - Oppolzer, Anna; Kloss, Stefan (München : Grubbe Media GmbH, 2018)
Zábavná dosková hra so slovnou zásobou. Hráči hádaju skomolené slova do 15 sekúnd. Hráč, ktorý uhádne slovo v časovom limite sa posúva na hernom pláne. Vyhráva hráč, ktorý ako prvý dosiahne so svojou figúrkou písmeno Z na hernom pláne ABC
Hrací čas cca 20 minút
Pre 2-6 hráčov
Od 10 rokov
Keywords: stolové hry; jazykové hry; nemčina; slovná zásoba; parlor games; language games; German language; vocabulary; hry; games