Typisch Deutsch : Sitten, Bräuche und andere Merkwürdigkeiten : das Speil mit Fettnapffaktor (Grubbe Media GmbH, 2021)
Otázky sa týkajú mravov a zvykov, jazykových, kultúrnych a kulinárskych zvláštností, ako aj etikety. Aké žetóny vyhráte, závisí od toho, či odpoviete na otázky správne alebo nesprávne. Vyhráva hráč, ktorý nazbiera najviac žetónov