Typisch Deutsch : Sitten, Bräuche und andere Merkwürdigkeiten : das Speil mit Fettnapffaktor - Grubbe Media GmbH (München : Grubbe Media GmbH, 2021)
Otázky sa týkajú mravov a zvykov, jazykových, kultúrnych a kulinárskych zvláštností, ako aj etikety. Aké žetóny vyhráte, závisí od toho, či odpoviete na otázky správne alebo nesprávne. Vyhráva hráč, ktorý nazbiera najviac žetónov
Hrací čas cca 25 minút
Na zadnej strane krabice uvedené: A2, AB
Pre 2-5 hráčov
Nevhodné pre deti do 3 rokov
Keywords: stolové hry; zvyky a obyčaje; nemčina; jazykové hry; parlor games; manners and customs; German language; language games; hry; games