Základy potravinárskych technológii. I. časť/
Uložené v:
| Hlavní autori: | , |
|---|---|
| Médium: | Kniha |
| Jazyk: | Slovak |
| Vydané: |
Nitra :
Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre,
2022.
|
| Vydanie: | Vydanie prvé |
| Témy: | |
| ISBN: |
9788055224862 |
| Fyzický popis: |
110 strán : ilustrácie, tabuľky ; 29 cm. |
| Tagy: |
Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!
|
Titul je dostupný aj v ... 

| Popis jednotky: | Vydala Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre vo vydavateľstve SPU Nad názvom: Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre, Fakulta agrobiológie a potravinových zdrojov, Ústav potravinárstva |
|---|---|
| Fyzický popis: | 110 strán : ilustrácie, tabuľky ; 29 cm. |
| Bibliografia: | Bibliografia na strane 109-110 |
| ISBN: | 9788055224862 |