Tradičná príprava jedál, stravovanie, ľudové remeslá a architektúra vo vybraných regiónoch Slovenska /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Authors: Huľová, Zlatica, 1960- (Author), Huľo, Peter (Author), Gašparová, Miroslava (Author), Gaplovská, Marta (Author)
Format: Book
Language:Slovak
Published: Ružomberok : Verbum - vydavateľstvo KU, 2022
Edition:Vydanie prvé
Subjects:
ISBN: 9788056110010
Physical Description: 110 strán : fotografie, ilustrácie, mapy ; 25 cm.
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!

Scan on demand from our collection - We do not copy Slovak Technical Standards (STN)

Objednať si môžete skeny článkov z časopisov, častí kníh (maximálne do 20% obsahu celého dokumentu) za účelom vzdelávania, výskumu a bádania v súlade so zákonom o ochrane autorských práv... čítajte ďalej

Email this
Celkový počet rezervácií: 0
 Status   Due Date   Barcode
Call Number 
 Location  Description
Sort
Notes
Povinný výt.  Place a Hold 2720935706
IV.244637
Výpožičný pult Hlavná 10