Úvod do hygieny potravin /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavný autor: Dobeš, Miroslav, 1918-2008
Médium: Kniha
Jazyk:Czech
Vydané: Praha : Státní pedagogické nakladatelství, 1958.
Vydanie:1. vydání
Fyzický popis: 160 strán.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

LEADER 01254nam a22002892i 4500
001 000694916
005 20230320084116.0
008 230320s1958 xr e 000 0 cze d
FMT
020 |c Kčs 7,60  |q (brožované) 
040 |a SVKKK  |b slo  |c SVKKK  |e rda 
100 1 |a Dobeš, Miroslav,  |d 1918-2008 
245 1 0 |a Úvod do hygieny potravin /  |c Miroslav Dobeš. 
250 |a 1. vydání 
264 1 |a Praha :  |b Státní pedagogické nakladatelství,  |c 1958. 
300 |a 160 strán. 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a zväzok  |b nc  |2 rdacarrier 
500 |a Záznam revízie 
910 |a svkkk 
998 |a BK 
OWN
Z30 1 |l SCK01  |l SCK01  |m BOOK  |1 SCKHL  |2 SK16  |b Sklad Pribinova 3. posch.  |3 V.17098  |6 158925  |q 19580320  |5 2720999999  |4 Duplikát  |8 20230320  |e  0000  |f 10  |s Vyradená  |z 0.25  |t 00000000  |u 0000  |w 000694916  |x 000010 
Z30 1 |l SCK01  |l SCK01  |m BOOK  |1 SCKHL  |2 SK16  |b Sklad Pribinova 3. posch.  |3 V.23011  |6 164197  |q 19580627  |5 2720845219  |8 20230627  |f 09  |s Prezenčne  |t 00000000  |u 0000  |w 000694916  |x 000020 
090 |g SCKHL  |k Sklad Pribinova 3. posch.  |a V.17098  |j 158925  |i 2720999999  |4 Duplikát  |s Vyradená 
090 |g SCKHL  |k Sklad Pribinova 3. posch.  |a V.23011  |j 164197  |i 2720845219  |s Prezenčne