Hygiena výživy a stravovania : návody na cvičenia - repetitórium /
Uložené v:
| Hlavní autori: | , |
|---|---|
| Médium: | Kniha |
| Jazyk: | Slovak |
| Vydané: |
Nitra :
Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre,
2023.
|
| Vydanie: | Vydanie: prvé |
| Témy: | |
| ISBN: |
9788055225708 |
| Fyzický popis: |
160 strán : fotografie ; 29 cm. |
| Tagy: |
Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!
|
Titul je dostupný aj v ... 

| LEADER | 02760nam a2200697 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | 000696214 | ||
| 005 | 20230619072420.0 | ||
| 008 | 230420s2023 xo o f p 000 0 slo d | ||
| FMT | |||
| 020 | |a 9788055225708 |q (brožované) | ||
| 040 | |a SVKKK |b slo |c SVKKK |e rda | ||
| 041 | 0 | |a slo | |
| 044 | |a xo |c SK | ||
| 072 | 7 | |a 664 |x Potravinársky priemysel |2 konspekt | |
| 072 | 7 | |a 614 |x Verejné zdravie a hygiena |2 konspekt | |
| 072 | 7 | |a 37.016 |x Učebné osnovy. Vyučovacie predmety. Učebnice |2 konspekt | |
| 080 | |a 663/664 |2 2011 | ||
| 080 | |a 614.31 |2 2011 | ||
| 080 | |a 614.31:663/664 |2 2011 | ||
| 080 | |a 613/614:640.4/.5 |2 2011 | ||
| 080 | |a 640.4/.5 |2 2011 | ||
| 080 | |a 613.2 |2 2011 | ||
| 080 | |a (075.8) |2 2011 | ||
| 080 | |a (076.5) |2 2011 | ||
| 100 | 1 | |a Zeleňáková, Lucia, |d 1976- |4 aut | |
| 245 | 1 | 0 | |a Hygiena výživy a stravovania : |b návody na cvičenia - repetitórium / |c Lucia Zeleňáková, Ľubomír Belej. |
| 250 | |a Vydanie: prvé | ||
| 264 | 1 | |a Nitra : |b Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre, |c 2023. | |
| 300 | |a 160 strán : |b fotografie ; |c 29 cm. | ||
| 336 | |a text |b txt |2 rdacontent | ||
| 337 | |a bez média |b n |2 rdamedia | ||
| 338 | |a zväzok |b nc |2 rdacarrier | ||
| 366 | |e 200 kusov | ||
| 500 | |a Vydala Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre vo Vydavateľstve SPU | ||
| 504 | |a Bibliografia na strane 159-160 | ||
| 521 | 3 | |a Cvičenia pre študentov SPU v Nitre | |
| 650 | 0 | 7 | |a potraviny |2 SVKKKPH |
| 650 | 0 | 7 | |a hygiena potravín |2 SVKKKPH |
| 650 | 0 | 7 | |a bezpečnosť potravín |2 SVKKKPH |
| 650 | 0 | 7 | |a hygiena stravovacích služieb |2 SVKKKPH |
| 650 | 0 | 7 | |a stravovacie zariadenia |2 SVKKKPH |
| 650 | 0 | 7 | |a hygiena výživy |2 SVKKKPH |
| 650 | 0 | 7 | |a foodstuffs |2 SVKKKPHeng |
| 650 | 0 | 7 | |a food hygiene |2 SVKKKPHeng |
| 650 | 0 | 7 | |a food safety |2 SVKKKPHeng |
| 650 | 0 | 7 | |a hygiene of food services |2 SVKKKPHeng |
| 650 | 0 | 7 | |a catering establishments |2 SVKKKPHeng |
| 650 | 0 | 7 | |a nutrition hygiene |2 SVKKKPHeng |
| 655 | 7 | |a učebnice vysokých škôl |2 SVKKKPH | |
| 655 | 7 | |a praktické cvičenia |2 SVKKKPH | |
| 655 | 7 | |a textbooks (higher) |2 SVKKKPHeng | |
| 655 | 7 | |a problems, exercises, etc. |2 SVKKKPHeng | |
| 700 | 1 | |a Belej, Ľubomír |4 aut | |
| 710 | 2 | |a Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre (Nitra, Slovensko) |b Fakulta agrobiológie a potravinových zdrojov. |b Ústav potravinárstva |4 pbl | |
| 910 | |a svkkk | ||
| 919 | |a 978-80-552-2570-8 | ||
| 998 | |a BK | ||
| OWN | |||
| Z30 | 1 | |l SCK01 |l SCK01 |m BOOK |1 SCKHL |2 SK2 |b Sklad Hlavná 10 prízemie |3 V.243245 |6 1123425 |q 20230420 |5 2721004790 |8 20230420 |f 20 |s Povinný výt. |g 000164803 |z 8.00 |t 20230622 |u 0754 |w 000696214 |x 000010 | |
| a02 | 0 | |a 9788055225708 | |
| 090 | |g SCKHL |k Sklad Hlavná 10 prízemie |a V.243245 |j 1123425 |i 2721004790 |s Povinný výt. | ||