Parky : rozšíření. Po setmění - Aiken, Matt; Graham-Macht, Jennifer; Audubon, Henry; Shuler, Mattox (Albi Česká republika a.s., 2021)
Rodinná spoločenská hra, ktorá predstavuje napätie a zábavu so vzrušujúcimi akciami s kartami nových parkov