Parky : rozšíření. Po setmění - Aiken, Matt; Graham-Macht, Jennifer; Audubon, Henry; Shuler, Mattox (Praha : Albi Česká republika a.s., 2021)
Rodinná spoločenská hra, ktorá predstavuje napätie a zábavu so vzrušujúcimi akciami s kartami nových parkov
Hrací čas cca 45 minút
Pravdepodobne preložené z angličtiny
Verzia 1.0
Pre 1-5 hráčov
Od 10 rokov
Súbežný text v slovenčine
Keywords: spoločenské hry; prírodné zaujímavosti; národné parky; parlour games; natural sights; national parks; Spojené štáty americké; United States; stolové hry; hry pre deti a mládež; table games; games for children and youth