Mapology Monuments of USA : build, learn, & discover USA´s iconic history. (Imagimake, 2022)
3D skladačka pre deti, kde si postavia 10 najväčších pamiatok USA, ako je Biely dom, Socha slobody, Golden Gate Bridge o veľkosti približne 6-20 cm. Dozvedia sa viac zaujímavých faktov, ktoré presahujú tieto pamiatky, z aspektu histórie, architektúry, prezidentov a ďalších. Deťom sú prezentované v ľahko naučiteľných funkciách. Deti skladajú bez použitia lepidla, takže demontáž a prestavba je rýchla, jednoduchá a bez neporiadku. Získajú praktickú skúsenosť s princípmi STEM učenia, ako je budovanie modelov, priestorové rozpoznávanie a ďalšie aspekty kognitívneho rozvoja. Hra obsahuje špeciálne vlastenecké nálepky ako „Milujem Ameriku“, „Proud to be American“. Mapology Monuments of USA pomáha rozvíjať detské zručnosti, kreativitu a koordináciu oko-ruka.