STN EN 12823-1: 2002 (56 0061), Požívatiny. Stanovenie vitamínu A vysokoúčinnou kvapalinovou chromatografiou Časť 1 Stanovenie all-trans-retinolu a 13-cis-retinolu - Kaclíková, Eva (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN 12823-1: 2000