STN EN 12822: 2002 (56 0063), Požívatiny. Stanovenie vitamínu E vysokoúčinnou kvapalinovou chromatografiou. Stanovenie |alfa|-, |beta|-, |gama|- a |delta|-tokoferolov. - Kaclíková, Eva (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN 12822:2000