STN EN 12014-2: 2001 (56 0018), Požívatiny. Stanovenie množstva dusičnanov a dusitanov Časť 2 Stanovenie množstva dusičnanov v zelenine a zeleninových výrobkoch metódou HPLC/IC
Uložené v:
| Hlavný autor: | |
|---|---|
| Ďalší autori: | |
| Médium: | Norma |
| Jazyk: | Slovak English |
| Vydané: |
Bratislava :
Slovenský ústav technickej normalizácie,
2001.
|
| Témy: | |
| Fyzický popis: |
20 s. : obr., tab. ; 30 cm. |
| Tagy: |
Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!
|
Titul je dostupný aj v ... 

| LEADER | 02696cam a2200685 a 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | 000721474 | ||
| 003 | SVKKK | ||
| 005 | 20241112090340.0 | ||
| 008 | 090725s2001 xo a ru 000 0 slo | ||
| FMT | |||
| 020 | |c (cen. skup. 11) | ||
| 040 | |a SVKKK |b slo |c SVKKK |e AACR2 | ||
| 041 | 1 | |a slo |h eng | |
| 044 | |a xo |c SK | ||
| 046 | |a s |m 200111 (účin.) | ||
| 080 | |a 663/664 |2 2001 | ||
| 080 | |a 614.31 |2 2001 | ||
| 080 | |a 543 |2 2001 | ||
| 080 | |a 546.173 |2 2001 | ||
| 080 | |a 546.175 |2 2001 | ||
| 080 | |a 006.86 |2 2001 | ||
| 080 | |a (437.6) |2 2001 | ||
| 080 | |a (4) |2 2001 | ||
| 080 | |a (083) |2 2001 | ||
| 080 | |a 635.1/.8 |2 2001 | ||
| 084 | |a 67.080.20 |2 ICS | ||
| 130 | 0 | |a STN 56 0018 (STN EN 12014-2) | |
| 245 | 1 | 0 | |a STN EN 12014-2: 2001 (56 0018), Požívatiny. Stanovenie množstva dusičnanov a dusitanov |n Časť 2 |p Stanovenie množstva dusičnanov v zelenine a zeleninových výrobkoch metódou HPLC/IC |
| 246 | 1 | 0 | |a Požívatiny |
| 246 | 1 | 0 | |a Stanovenie množstva dusičnanov a dusitanov |
| 246 | 1 | 0 | |a Stanovenie množstva dusičnanov v zelenine a zeleninových výrobkoch metódou HPLC/IC |
| 260 | |a Bratislava : |b Slovenský ústav technickej normalizácie, |c 2001. | ||
| 300 | |a 20 s. : |b obr., tab. ; |c 30 cm. | ||
| 500 | |a Spracovateľ: Eva Benická ; SÚTN Bratislava | ||
| 500 | |a Súbež. názov v angl., nem. a franc. | ||
| 540 | |a STN vydané na akomkoľvek nosiči sa môžu rozmnožovať a rozširovať iba so súhlasom určenej právnickej osoby |b SÚTN Bratislava |c zákon 264/1999 Z. z. | ||
| 504 | |a Citované normy, súvisiace normy a súvisiace právne predpisy s. 2 | ||
| 650 | 0 | 7 | |a požívatiny |2 SVKKKPH |
| 650 | 0 | 7 | |a kontrola potravín |
| 650 | 0 | 7 | |a chemická analýza |
| 650 | 0 | 7 | |a dusitany |
| 650 | 0 | 7 | |a dusičnany |
| 650 | 0 | 7 | |a technické normy a štandardy |z Slovensko |
| 650 | 0 | 7 | |a technické normy a štandardy |z krajiny Európskej únie |
| 650 | 0 | 7 | |a Foodstuffs |
| 650 | 0 | 7 | |a Food quality control |
| 650 | 0 | 7 | |a Chemical analysis |
| 650 | 0 | 7 | |a Nitrites |
| 650 | 0 | 7 | |a Nitrates |
| 650 | 0 | 7 | |a zelenina |
| 650 | 0 | 7 | |a Vegetables |
| 655 | 7 | |a normy |2 SVKKKPH | |
| 700 | 1 | |a Benická, Eva |4 trl | |
| 700 | 1 | |a Barták, Ľubomír |4 aut | |
| 710 | 2 | |a Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko). |b Technická normalizačná komisia č. 78 Poľnohospodárske produkty a potravinárske výrobky |4 stn | |
| 910 | |a svkkk | ||
| 998 | |a NO | ||
| OWN | |||
| Z30 | 1 | |l SCK01 |l SCK01 |m PAPER |1 SCKHL |2 SK40 |b Normy Pribinova 1 |3 STN EN 12014-2 |6 14639 |q 20241112 |5 2721122943 |8 20241112 |f 40 |s Normy-prez. |z 14.10 |t 00000000 |u 0000 |w 000721474 |x 000010 | |
| 090 | |g SCKHL |k Normy Pribinova 1 |a STN EN 12014-2 |j 14639 |i 2721122943 |s Normy-prez. | ||