STN ISO 5267-1: 1993 (50 0219), Buničiny. Určenie odvodňovacej schopnosti podľa Schopper-Rieglera. - Kristová, Ľudmila (Federální úřad pro normalizaci a měření, 1993)
Táto norma obsahuje ISO 5264-1: 1979